Industrie

De benodigde proceswaterkwaliteit voor industriële doelen verschilt per klant. Dit varieert van klanten die hun materieel en terreinen schoon willen spuiten, tot afnemers in de levensmiddelen industrie. Belangrijk voor onze klanten is continuïteit en lage investering- en exploitatiekosten.

Mienis levert dan ook verschillende systemen. Van systemen die enkel ontijzeren en ontharden, tot systemen die water zuiveren naar zijn meest pure vorm. Een markt waar advies zeer belangrijk is en die geven wij te allen tijde graag.

Stoomketels en koeltorens

Stoomketels en koeltorens vereisen speciale aandacht. Door het vormen van stoom en of het verdampen van water dikt de rest van het water in. Zouten en kalk zetten zich af op de wand van de ketel/koeltoren. Om dit te voorkomen wordt er regelmatig chemicaliën aan het water toegevoegd en water gespuid. Dit kost veel water en daarbij ook veel energie.

Onze systemen leveren kwalitatief uitstekend, en goedkoper water waardoor het spuien kan worden verminderd. En ook bespaart u daardoor aanzienlijk op chemicaliën.

Copyright © 2021 Mienis. Alle rechten voorbehouden.